Varázstorta

Varázstorta - Detektív játék felnőtteknek

Ha szereted a kihívásokat és a rejtélyeket, akkor ez a játék neked szól! A Varázstorta egy detektív játék, ami felnőtteknek készült, és garantáltan próbára teszi a logikai és rejtélyfejtő képességeidet. Ha merész vagy, és a nehézségi szint sem riaszt vissza. 

A Varázstorta története:

A fitneszterem, amely a helyi közösség egyik központja volt, izgatottan készült a Varázstorta és annak különleges receptjének bemutatására. Ez a torta nem csak finom volt, hanem Bűvös Bálint titkos receptje alapján készült.

A Varázstorta különlegessége abban rejlett, hogy egy hihetetlenül fantasztikus tulajdonsággal rendelkezik: bármennyit ehetsz belőle, soha nem fogsz hízni tőle! Ez a varázspor titokzatos ereje és a minőségi hozzávalók kombinációja révén valósul meg.

Egy reggelen a terem tulajdonosai azonban rémülten fedezték fel, hogy a fitneszterem hűtőszekrényéből nyomtalanul eltűnt a készülő torta és a titkos recept is. Mindenki megrémült, hiszen a torta elkészítésének fontos szakasza volt hátra és vészesen közeledett a bemutató napja.

Azonnal elindult a nyomozás a rejtélyes eltűnés nyomában. A fitneszterem tagjai együttes erővel készülnek, hogy felkutassák és visszaszerezzék a varázslatos tortát és a titkos receptet…

A nyomozás során apró nyomokat, információkat találtok a helyszínen, melyek segítségével sikeresen megoldhatjátok a rejtélyt.

A nyomozás akkor zárható le, ha mind az 5 kérdésre megtaláljátok a helyes választ és bizonyítékokkal is alátámasztjátok.

Nehézségi szint: nehéz

Játékosok száma: min. 2 és max. 6 fő

Célközönség: Felnőttek, akik szeretik a relytéjeket és a detektív játékokat

Időtartam: Változó, max. 70 perc 

Jellemzők: logikai kihívások, csapatmunka, rejtélyfejtés, nyomozás 

Ár: 14.500 Ft/játék


Ha készen állsz a kihívásra és szeretnél részese lenni ennek az izgalmas detektív kalandnak, akkor ne habozz! Gyűjtsd össze barátaidat, vagy családtagjaidat, és induljatok el a Varázstorta rejtélyének megoldására. A közösség és a finom sütemény sorsa a ti kezetekben van!

Töltsd ki a jelentkezési lapot az időpontegyeztetéshez és felvesszük veled a kapcsolatot!

Varázstorta

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!