Személyi edzés

Személyi edzések Enesén a Fittipaldiban

Az Fittipaldiban mi azt szeretnénk, hogy önmagad legjobb verziójává válj.

Ezért személyi és kiscsoportos edzéseket kínálunk, amelyek célja a magasabb tudatossági szint elérése és a testi-szellemi fejlődés.

Ha szeretnéd elkezdeni a mozgást, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá, szeretnél egyedül sportolni, de mégis szükséged van edzői támogatásra, akkor személyi edzéseinket neked ajánljuk.

Az edzések egyénre szabottak, amelyek kizárólag a te igényeidre és célkitűzéseidre összpontosítanak. Így biztos lehetsz benne, hogy gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb módon fejlődsz, mint egyedül.

Többé nem kell egyedül szembenézned az edzések kihívásaival, hiszen minden pillanatban melletted állunk, hogy támogassunk és motiváljunk.

Ha speciális edzéstervre van szükséged, akkor szívesen segítünk neked, és kialakítjuk az egyéni igényeidhez és képességeidhez igazodó edzéstervet. Ráadásul, ha személyi edzéseinket választod, kizárólag rád figyelünk.

Ne habozz, és válassz minket az egészségesebb és boldogabb életért! Személyi edzővel edzeni gyorsabb, biztonságosabb és szórakoztatóbb, mint egyedül.

Kiscsoportos funkcionális edzések

A kiscsoportos edzések olyan edzések, amelyek során egy kisebb csoporttal dolgozunk, általában maximum 4 fővel.

Ez a kisebb létszám lehetővé teszi számunkra, hogy egyénre szabottabb figyelmet fordítsunk vendégeinkre, és a résztvevőknek is nagyobb lehetősége van a velünk való interakcióra, mint a csoportos órák esetén.

A kiscsoportos edzések emellett motiváló és inspiráló környezetet teremtenek, amelyben a résztvevők egymást támogatják, és segítik az edzések során.

A csoportos edzések esetében gyakran nagyobb a résztvevők száma, így kevésbé tudunk személyre szabottan foglalkozni a résztvevőkkel, és az edzések is inkább az általános igényekhez vannak igazítva.

Ha tehát egyéni figyelemre és személyre szabott edzéstervre van szükséged, akkor a kiscsoportos edzések lehetnek a jobb választás számodra.

Ha szeretnél részt venni személyi, vagy  kiscsoportos funkcionális edzéseinken, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kiscsoportos funkcionális edzés gyerekeknek 

A kiscsoportos funkcionális edzés kiváló módja annak, hogy gyermeked testi képességeit javítsuk, és segítsük őt abban, hogy egészséges, aktív életet éljen.

Az órák kis létszámú csoportban zajlanak, így a gyermekek személyre szabott figyelmet kapnak és az edzések így sokkal hatékonyabbak.

A funkcionális edzés nagyon hasznos alapokat biztosít a gyerekeknek, mivel olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek javítják a testtudatot, a koordinációt, az egyensúlyt, a testtartást és a mozgáskoordinációt.

Ez az edzés az izmokat, a törzset és az alsó végtagokat egyaránt erősíti, és segít a szív- és érrendszeri egészség javításában is.

A funkcionális edzés a mindennapi életben előforduló mozgásokat célozza meg, így javítja a teljesítményt és csökkenti a sérülések kockázatát.

Keress Minket a 06 20 270 0348-as telefonszámon!