A boszorkányok titkai

A boszorkányok titkai: Sarah halála - Nyomozás Felnőtteknek

Kész vagy rá, hogy kibogozd Halloween éjszakánk legmélyebb titkait? Csatlakozz barátaiddal a Boszorkányok titka: Sarah halála játékunkhoz és merülj el egy lenyűgöző nyomozásban.

A történet egy kicsi, idilli városban játszódik, amely híres a Halloweeni ünnepi hangulatáról és a város néhány boszorkányáról. Az évek során a boszorkányok és a helybeliek közötti viszonyok ellenségessé váltak, és a város tele lett rémhírekkel és gyilkossági pletykákkal.

Egy Halloween éjszakán egy fiatal nőt, Saraht holtan találják a város központjában lévő régi házában. Az eset sokkolja a várost, és az emberek hirtelen szembesülnek a boszorkányokkal kapcsolatos előítéleteikkel.

A játékosoknak részt kell venniük egy izgalmas rejtvényfejtő nyomozásban, mely során azonosítaniuk kell a gyilkost, miközben megpróbálják megőrizni a békét a városban és megoldani az emberek és a boszorkányok közötti ellentéteket.

A nyomozás 2 helyszínen zajlik: Sarah dolgozó szobájában és Sötét Álmok Szobájában.

Dolgozó szoba: Tele van varázslatos eszközökkel, könyvekkel és nyomokkal, amelyek az igazi gyilkos kilétét illetően segíthetnek. A játékosoknak itt kell elkezdeniük a nyomozást, és meg kell oldaniuk az itt található rejtélyeket, hogy továbbjussanak.

Sötét Álmok szobája: Egy sötét és hangulatos helyszín, ahol a gyilkosság történt, itt található az idézőkör is, ami a végső megoldáshoz vezeti a játékosokat.

A játékosoknak számos feladatot kell megoldaniuk, nyomokat kell követniük, és össze kell állítaniuk a puzzle darabjai, hogy felderítsék a gyilkosság körülményeit. Miközben az idő szorít, hiszen a városban a félelem és a düh fokozódik, és az emberek válaszokat akarnak...

Játékosok száma: min. 2 és max. 6 fő

Célközönség: Felnőttek, vagy nagyobb gyerekek 13 év kor fölött

Időtartam: Változó, max. 75 perc 

Jellemzők: logikai kihívások, csapatmunka, rejtélyfejtés, nyomozás 

Ár: 14.500 Ft/játék

Ha készen állsz a kihívásra és szeretnél részese lenni ennek az izgalmas kalandnak, akkor ne habozz! Gyűjtsd össze barátaidat, vagy családtagjaidat, és induljatok el Sarah rejtélyének megoldására. 

Elérhető: 2023.10.01-től!

Töltsd ki a jelentkezési lapot az időpontegyeztetéshez és felvesszük veled a kapcsolatot!

A boszorkányok titkai

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!