Gyakori kérdések

» Milyen korosztály számára szervezünk bulikat?

Az általunk szervezett bulik széles körűek, csoportjaink középső csoportos óvodásoktól egészen felnőtt korosztályig terjednek. Minden korosztály számára kitalálunk különleges programokat és tevékenységeket, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást. 

» Milyen típusú bulikat szervezünk?

A bulikon a  külcsíny helyett a tartalomra fókuszálunk, hogy valóban értékes és felejthetetlen élményt nyújtsunk minden résztvevőnek. Az élmények és a szórakozás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek fejlődésére is, mindig tanulhatnak valami újat. 

A tematikus születésnapi bulik mellett sportos rendezvényekkel, kreatív foglalkozásokkal, csapatépítő programokkal várjuk az érdeklődőket.  A bulikat rugalmasan alakítjuk a résztvevők korosztályának és érdeklődésének megfelelően.

» Hogyan lehet időpontot foglalni?

A bulikra való jelentkezés egyszerű és gyors. A honlapunkon elérhető űrlap kitöltésével vagy telefonon keresztül tudsz jelentkezni. 06 20 2700348

Ha bármilyen további kérdésed van vagy egyedi igényeid vannak, bátran lépj kapcsolatba velünk. Csapatunk segít a részletekben és az esemény előkészítésében.

» Mennyivel előbb érdemes időpontot foglalni?

Az időpont foglalásával kapcsolatban azt javasoljuk, hogy minél előbb jelezd szándékodat, különösen, ha konkrét dátumot szeretnél foglalni. Mivel születésnapi bulikat főként szombati napokon vállalunk, így a kapacitásunk korlátozott. 

Ha olyan egyedi igényeid vannak a születésnapi buli szervezése során, amelyek nem egy konkrét tematikához kötődnek, javasoljuk, hogy legalább 3 héttel az esemény előtt lépj kapcsolatba velünk és foglald le az időpontot. Ez elegendő időtartamot biztosít számunkra a megfelelő előkészületekhez és a programok személyre szabásához.

Fontos, hogy az időpont foglalás csak az előleg befizetésével válik érvényessé. Amint megkapjuk az előleget, lefoglaljuk a kiválasztott időpontot számodra.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a foglalásokat az érkezés sorrendjében kezeljük, ezért minél hamarabb lépj kapcsolatba velünk, hogy biztosítsd a kívánt időpontot a születésnapi bulidhoz.

» Hol tartjuk a bulikat?

Címünk: Fittipaldienese - Enese, Sport u.2.

» Mit hozz magaddal?

Minden résztvevő hozzon magával tiszta talpú cserecipőt, ennek célja, hogy megóvjuk a helyszínen található padlóburkolatot és biztosítsuk a biztonságos közlekedést.

Javasoljuk, hogy a vendégek sportos és kényelmes ruházatban érkezzenek, hogy szabadon mozoghassanak a különböző játékokban és tevékenységekben.

» Van-e lehetőség étel és ital fogyasztására a zsúron?

Igen, a zsúron van lehetőség étel és ital fogyasztására. Szénsavmentes víz és egyféle üdítőital benne van az alapáras csomagban. Emellett a vendégeknek lehetőségük van saját tortát hozni, amit mi fel is szolgálunk.

Az ár azonban nem tartalmazza a rágcsálnivalókat. Amennyiben a vendégeknek van igénye rágcsálnivalóra, szabadon hozhatnak saját snackeket, amelyeket mi felszolgálunk.

» Kell-e tortát hozni?

Nem kell tortát hozni, viszont a tortázás a szülinapi buli egyik csúcspontja, így általában tortával ünnepelünk. Torta helyett süteménnyel, muffinnal, vagy mézeskaláccsal való köszöntés is jó alternetíva lehet. 

» Szoktak-e ajándékozni?

A gyerekzsúrokon rendszerint a résztvevők hoznak ajándékot a szülinaposnak. Az ajándékozás általában az adott gyerek és a szülők közötti megbeszélésen alapul. 

» Maradhat-e szülő a bulin?

A szülők nem maradhatnak a bulikon, mivel ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önfeledten élvezzék a programot. 

Azonban kivételes esetekben rugalmasak vagyunk, például ha egy gyermeknek egészségügyi problémája van, vagy más speciális igénye van. Ilyen esetekben egy szülő jelenléte elfogadható és támogatott, hogy biztosítsuk a gyermek biztonságát és kényelmét.