Világjáró

                                                                                                          Utazás a világ körül

Időpont: 2023.07.10. 

Helyszín: Enese

Részvételi díj: 6000 Ft/fő

Képzelj el egy napot, amikor az ovisok egy utazásra indulnak a világ körül! Megismerhetik az egzotikus országokat, a különleges kultúrákat, az érdekes állatokat és a híres épületeket. Az utazás a világ körül tematikus nap egy olyan tábori program, amely során az ovisok úgy érezhetik magukat, mintha egy igazi kalandra indultak volna.

Az utazás során az ovisokkal együtt bejárjuk a világ különböző pontjait, és megismerjük a helyi életmódot, szokásokat. Például, az ovisok meglátogathatják Afrikát, és megismerhetik az ottani állatokat. Az ovisok felfedezhetik Ázsiát, Európát, Ausztráliát és az Antarktiszt is, mindezt azonban egyetlen nap alatt!

A gyerekek különböző tevékenységeken vehetnek részt, amelyek az adott országok kultúrájához és hagyományaihoz kapcsolódnak. 

A világ körül tematikus nap egy fantasztikus lehetőség az ovisoknak, hogy az egész világot felfedezzék, és közben kreatívak legyenek, új dolgokat tanuljanak, és új barátokat szerezzenek. Egy ilyen nap garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden résztvevőnek!

Az egész napos program reggel 9 órakor kezdődik, és délután 4 óráig tart. Ha igény van rá, akkor reggel 7.30-tól biztosítunk gyerekfelügyeletet is.

A résztvevőknek kényelmes és praktikus ruházatot javasolunk, hogy kényelmesen és szabadon mozoghassanak a programok során.

A tábor részvételi díja tartalmazza az anyagköltségeket és napi egy étkezést is.

A táborba összesen 10 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, így mihamarabb érdemes jelentkezni.

                                A jelentkezéshez kattints a linkre és foglalj közvetlenül helyet gyermeked számára, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

                                                                                             http://www.fittpontrabakoz.hu/idopontfoglalas/