Táborok 2023

                                                                                                      Nyári táboraink 2023-ban

                                           Sport, kirándulás, kreatív programok és vidám élmények óvodásoknak és iskolásoknak az idén nyáron is!

Szeretnénk bemutatni nyári táborainkat, amelyek kifejezetten óvodásoknak és iskolásoknak szólnak.

Hosszabb táboraink öt naposak, melyek napi programjai változatosak és rugalmasak, az időjáráshoz és a csoport igényeihez igazodnak.

A foglalkozások a napi programtól függően általában reggel 9 órakor kezdődnek és délután 16 órakor fejeződnek be. Azoknak a szülőknek is nyugodt szívvel ajánljuk táborainkat, akik korán kezdik a munkanapot, ugyanis reggel igény szerint felügyeletet biztosítunk a gyermekeknek.

Falusi napközis táborainkban kiváló lehetőség nyílik a gyerekeknek arra, hogy sportoljanak, kiránduljanak, strandoljanak és kreatív tevékenységekben vegyenek részt, így változatos és emlékezetes nyári élményekkel gazdagodnak.

Emellett egy napos tematikus táboraink is elérhetőek, melyek lehetőséget adnak arra, hogy a gyerekek egy napot töltsenek velünk, és kipróbálják a tábori életet.

Ezeknek a táboroknak az előnye, hogy rugalmasak és könnyen beilleszthetőek a szülők elfoglaltságai közé. És egész napos szakszerű felügyeletet biztosítunk a gyerekek számára, míg a szülők dolgoznak.

Várunk tehát minden kedves érdeklődőt a nyári táborainkba, ahol szakképzett és tapasztalt pedagógusokként várjuk a gyerekeket, és biztos lehetsz abban, hogy gyermeked nemcsak jól szórakozik majd, de hasznos és felejthetetlen élményekkel is gazdagszik.

Táboraink: 

Kattints arra a táborra amelyik érdekel, és olvasd el a részleteket!