Sulis tábor

                                                                                                           Sport és élménytábor

Időpont: 2023.07.31-08.04.

Helyszín: Enese

Egy hetes táborunkat az aktív, szabadban végzett tevékenységekre vágyó gyerekeknek ajánljuk.

A napközis tábor során gyermeked rengeteg kalandban és élményben részesülhet, miközben biztonságos környezetben töltheti az idejét. A programok között szerepel biciklizés, strandolás, túrázás, kirándulás és sportolás, így biztosan nem lesz unalmas a táborozás hetének egyetlen napja sem.

Falusi táborban való részvételnek számos előnye van a gyerekek számára. Az ilyen táborokban a gyermekeknek lehetősége van arra, hogy eltávolodjanak a városi zajtól és a technológiától, és élvezhessék a természet közelségét. Megtapasztalhatják a falusi életmódot, a vidéki kultúrát és az őket körülvevő természetet. Ezek a táborok olyan tevékenységeket kínálnak, amelyeket a városi környezetben nem könnyű megtalálni.  Ezek segítenek a gyermekeknek kikapcsolódni, új dolgokat kipróbálni, és új barátokat szerezni. Egy falusi táborozás emellett a gyerekek számára segíthet az önellátásban, felelősségvállalásban, csapatszellem kialakításában és az életre szóló élmények szerzésében.

Várjuk szeretettel azokat a gyerekeket, akik szeretnének aktívan, vidáman és biztonságosan eltölteni egy hetet közösségünkben!