Dínótábor

                                                                                                       Egynapos Dínótábor 

Időpont: 2023.07.25.

Helyszín: Enese

Részvételi díj: 6000 Ft/fő

Ha szeretnél egy igazán élménydús és tanulságos napot biztosítani gyermekednek, akkor a Enesei Dinoszaurusz és Dzsungel Táborban való részvétel tökéletes választás lehet!

Az egynapos táborunk különleges tematikája révén a gyerekek egy életre szóló élményt szerezhetnek a dinoszauruszok és őslények világáról, valamint a dzsungel állatairól.

Az egynapos táborunk azért is különleges, mert az összes programunkat úgy terveztük, hogy nem csak szórakoztatók, hanem tanulságosak is legyenek. A résztvevők olyan izgalmas tevékenységeken vehetnek részt, mint a dinoszauruszok és őslények felfedezése, a dzsungel állatokkal való ismerkedés, és kreatív tevékenységek. Ezek az élmények nem csak élvezetesek, de segítenek a gyerekeknek megérteni az élet múltját és megtanítják őket arra, hogyan kell tiszteletben tartani és megvédeni a természetet.

Az egész napos program reggel 9 órakor kezdődik, és délután 4 óráig tart. Ha igény van rá, akkor reggel 7.30-tól biztosítunk gyerekfelügyeletet is.

A résztvevőknek kényelmes és praktikus ruházatot javasolunk, hogy kényelmesen és szabadon mozoghassanak a programok során.

A tábor részvételi díja tartalmazza az anyagköltségeket és napi egy étkezést is.

A táborba összesen 10 fő jelentkezését tudjuk elfogadni, így mihamarabb érdemes jelentkezni.


                             A jelentkezéshez kattints a linkre és foglalj közvetlenül helyet gyermeked számára, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot!

                                                                                     http://www.fittpontrabakoz.hu/idopontfoglalas/